Sa Karticom lojalnosti do dodatnih pogodnosti!

Postanite korisnik Kartice lojalnosti i iskoristite pogodnosti koje Vam donosi!

Kartica lojalnosti

Kartica je namenjena svim vernim pacijentima/korisnicima usluga ZU Apoteke Zaječar.
Sa njom možete ostvariti popust prilikom kupovine dijetetskih suplemenata, bebi programa, igračaka za decu, aparata (za merenje pritiska, za merenje šećera, inhalatore…), medicinske obuće, kozmetike i još mnogo toga u svim apotekama
ZU Apoteke Zaječar.

Sistem je jednostavan – pri svakoj kupovini/realizaciji recepta prilikom plaćanja priložite karticu i mi cemo zabeležiti promet.

Kako da postanem korisnik Kartice lojalnosti?

Korisnik Kartice možete postati prilikom prve kupovine u
našoj apoteci.
 Prijavu možete popuniti na licu mesta i Karticu dobijate odmah. Kartica postaje aktivna najkasnije 24h od uručenja, a svaki promet po kartici je vidljiv u sistemu narednog dana. Kartica ima osnovni popust od 3%, koji se odnosi na kupovinu celokupnog asortimana apoteke, osim na lekove, plaćanje participacije ili ucešca, proizvode galenske/magistralne laboratorije, mleka i pelene za bebe. Kartica važi neograničeno, ali ukoliko nije bilo prometa u toku jedne godine, Kartica se automatski gasi. Na kraju svakog obračunskog perioda, dodeljuje se novi popust ili zadržava osnovni.

Sabiranje prometa

Prilikom plaćanja u apotekama ZU Apoteke Zaječar, pokažite Vašu Karticu lojalnosti.
Zabeležićemo sve gotovinske kupovine, realizovane recepte, sve negotovinske kupovine (kupovine na rate putem cekova građana, kupovine platno-kreditnim karticama, kupovine putem administrativne zabrane).

Veća kupovina, veći popusti!

Na kraju svakog obračunskog perioda sabiramo sve Vaše iznose na Kartici lojalnosti, radimo obračun i dodeljujemo Vam novi popust koji ste ostvarili na osnovu prethodne potrošnje.

Sabrane vrednosti prometa  Popust u vrednosti
do 30.000,- RSD  3 % na svaku kupovinu * 
od 30.000,01 do 50.000,- RSD  4 % na svaku kupovinu * 
preko 50.000,01 RSD  5 % na svaku kupovinu *

* Popust se odnosi na kupovinu celokupnog asortimana apoteke, osim na lekove, plaćanje participacija ili ucešca, proizvode galenske/magistralne laboratorije i mleka i pelene za bebe.

Obračunski periodi

U ZU Apoteci Zajecar želimo da svi korisnici koji su ostvarili odgovarajuci zbir vrednosti kupovina (prometa), što pre dobiju popust. Zato smo formirali tri obračunska perioda u kojima proveravamo promet, vršimo obračun i evidentiramo na Kartici.

Obračunski periodi su:

  • od 1. januara do 30. aprila 
  • od 1. maja do 31. avgusta
  • od 1. septembra do 31. decembra.

Obračunski periodi i lestvice popusta su objavljeni na sajtu apoteke i na oglasnoj tabli apoteke. Apoteka zadržava pravo promene obračunskih perioda i lestvice popusta, bez izričitog pismenog obaveštenja.

Ostale odredbe

Ova kartica nije platna i njome korisnik ne može izvršiti placanje robe.
Ukoliko izgubite ili oštetite Karticu lojalnosti, prijavite najbližoj apoteci.
Pri promeni ličnih podataka broj kartice ostaje nepromenjen, ali je korisnik dužan da pri narednoj kupovini, obavesti zaposlenog o promenama kako bi se podaci ažurirali.
Popunjavanjem Zahteva slažete se da podatke možemo koristiti za statističke i marketinške potrebe (ukoliko ste dali saglasnost da primate informacije o novinama). Dobijene podatke iz pristupne izjave nećemo prosleđivati drugim osobama ili firmama.
Vaše podatke ćemo čuvati do prestanka članstva, a zatim arhivirati ili izbrisati. Za vreme čuvanja podataka kod nas imate pravo na promenu i brisanje podataka o Vama.

Ukoliko imate dodatna pitanja, predloge, pohvale ili primedbe u vezi Kartice lojalnosti, javite nam se:

Telefonom – radnim danom od 7 do 15 h: (019) 422-655
Putem interneta: kartica@apotekazajecar.rs

Share