Oskar kvaliteta za 2015. godinu

20151119_115319

Apoteka „Zaječar“ dobitnik je Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“ za 2015. godinu.

Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost – FQCE u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i uz podršku Ministarstva privrede, povodom Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta, 19. novembra 2015. godine dodelila je Apoteci „Zaječar“  Nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta” za 2015. godinu.

„Oskar kvaliteta“ se dodeljuje u tri kategorije: 1. Realni sektor, 2. Javni sektor i 3. Organizacije van teritorije Republike Srbije. Ove godine Apoteka „Zaječar“ je u kategoriji javnog sektora dobila nagradu za 3 oblasti:

  • Liderstvo
  • Rezultati kod korisnika
  • Rezultati kod zaposlenih

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost “OSKAR KVALITETA” je koncipirana po ugledu na Evropsku nagradu za kvalitet (EFQM), dodeljuje se za ispunjenje veoma zahtevnih kriterijuma nakon učešća na konkursu i osvaja se isključivo na osnovu ostvarenih vrhunskih rezultata postignutih na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti. Nagrada predstavlja snažan motivacioni faktor na daljem putu ka poslovnoj izvrsnosti i podsticaj razvoju ukupne klime za unapređenje kvaliteta u Apoteci „Zaječar“.

Pogledajte galeriju fotografija…

20151119_121318

 

FacebookTwitterGoogle+Share