Farma Fit – Centar za zdravo mršavljenje

Centar za zdravo mršavljenje “Farma Fit” je projekat Apoteke “Zaječar” osmišljen sa ciljem da pruži klijentima novu uslugu u našim apotekama, a kao posledica osluškivanja Vaših potreba i želja. Na osnovu dugogodišnjeg rada i iskustva, gojaznost je prepoznata kao veliki problem današnjice i faktor rizika za mnoge bolesti.

Ovaj program se bavi prevencijom, ali i pomaže korisnicima da se osećaju bolje, lepše i vitalnije. Gojaznost nije samo estetski problem, već i faktor rizika za mnoge bolesti. Dijabetes, bolesti zglobova, povišen krvni pritisak,  ateroskleroza, infarkt miokarda, angina pektoris, samo su neki od zdravstvenih problema koji mogu nastati kao posledica prekomerne telesne težine. 

“Farma Fit” program je osmišljen da odgovori individualnim potrebama naših klijenata. Personalizovani plan ishrane i individualni pristup čine osnov našeg rada. Zašto je individualni pristup od presudnog značaja na putu ka vitkoj figuri i zdravom telu? Nisu svi isto građeni, nemaju svi iste nutritivne potrebe, nemaju svi dovoljno slobodnog vremena za komplikovamu pripremu obroka, pa ne može svakome odgovarati isti način ishrane ili vežbanja. Zato je detaljan upitnik, koji se popunjava pri prvom dolasku u “Farma Fit” centar, ključan za finalni rezultat. Kada se analiziraju  navike u ishrani, dnevni ritam aktivnosti, potrebe, ali i mogućnosti, pristupa se analizi i sastavlja program mršavljenja koji odgovara baš Vama. 

“Instant” dijete mogu narušiti zdravlje, a dobiti kratkoročne rezultate. Cilj ovog programa, nije samo mršavljenje, već stvaranje zdravih navika, koje će biti saveznik na putu ka zdravlju i lepoti.

Stručni tim magistara farmacije je na raspolaganju svakog drugog petka, počev od 1.novembra 2019. godine od 10-12 časova. Termin u centru je potrebno zakazati pozivom na broj telefona 019/421-120.

Share